Kampeervakanties in Duitsland

Nieuw in 2020

Op zoek naar een kampeervakantie in de natuur, vol rust en weg van de drukte? Bij Tentsetters vindt u een groot aanbod aan kleinschalige en kindvriendelijke campings gelegen aan prachtige rivieren, grote zwemmeren en op korte afstanden van schilderachtige dorpjes en zelfs grote kastelen. Geniet van een luxe glamping vakantie in Duitsland en laat u verassende door het adembenemende Duitse landschap. Van kleinschalige campings in de Harz en Beieren tot aan campings direct gelegen aan de Moezel, u vindt het bij Tentsetters. Ontspan en geniet van een heerlijke campingvakantie in eene luxe ingerichte bungalowtenten of lodgetenten in Duitsland.

Moezel Cochem
Kasteel op berg Knaus camping Burgen
Meer camping Knaus Eschwege
Bekijk alle fotos (4 )

Kamperen met Tensetters?

Waarom op kampeervakantie in Duitsland met Tentsetters? Tentsetters biedt een selectie aan kleinschalige campings in Duitsland. Perfect voor een luxe glampingvakantie, vrij van massatoerisme. De luxe bungalowtenten en lodgetenten van Tentsetters staan allen op kleine campings, waardoor u optimaal kunt genieten van de rust en het prachtige Duitse landschap!

Op vakantie in Duitsland?

Duitsland is een prachtig vakantieland waar veel te zien en te beleven is. Van grote steden en kleine schilderachtige dorpjes tot prachtige kastelen, markten, kroegjes en leuke evenementen. Bij Tentsetters vindt u een groot aanbod kleinschalige campings voor luxe glampingvakanties in Duitsland. Geniet van campings dichtbij prachtige natuurgebieden, heerlijke zwemmeren en prachtige rivieren en vier vakantie in de bekende regio's van Duitsland als de Harz, Nedersaksen, Beieren en Sauerland!

Alle campings van Tentsetters liggen in prachtige groene omgevingen met elke hun eigen fantastische kenmerken en specialiteiten. Duitsland is het perfecte vakantieland voor een kampeervakantie met jongekinderen. Kom tot rust voor uw Glamlodge- of bungalowtent, terwijl de kinderen lekker kunnen spelen met de andere kinderen! Geniet van een ontspannende campingvakantie of van een luxe weekendje weg op een camping in Duitsland!