Camping Les Charmilles zwembad overzicht

Camping Les Charmilles

Darbres, Ardèche, Frankrijk

  • Kindvriendelijke camping
  • Zwembad met goednieuw peuterbad
  • Kleinschalige familiecamping
  • Schitterend uitzicht over de Ardeche
  • Nederlandse eigenaars
0 - 7 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
jonger dan 7 jaar

8 - 14 jaar

Zeer geschikt voor kinderen
tussen 8 en 14 jaar

14+ jaar

Minder geschikt voor
oudere kinderen

Sfeervolle camping in hartje Ardèche

In het hart van de Franse Ardèche, op korte afstand van het toeristische Vallon Pont d’Arc ligt, vindt u de kleinschalige familiecamping Les Charmilles, een sfeervolle camping omringd door prachtig groen! De camping is op knusse wijze in terrassen aangelegd en biedt u daarmee een schitterend uitzicht op het bergmassief van de Tanargue, met op de voorgrond de historische stad Aubenas.

Waterpret!

Camping Les Charmilles in de Ardèche wordt enthousiast geleid door een Nederlands stel, Martin en Maaike. Op de camping heerst een gemoedelijke en gezellige sfeer. Het goed onderhouden terrein beschikt over ruim opgezette sanitaire voorzieningen en biedt verschillende faciliceiten. Zo beschikt de kleinschalige camping over een verwarmd zwembad en een gloednieuw kinderzwembad, perfect voor een vakantie met jonge kinderen! Verder biedt de camping een restaurant met gezellig terras en is er tijdens het hoogseizoen een animatieprogramma voor de kinderen.

De kinderen kunnen nieuwe vriendjes maken en kunnen naar hartenlust spelen, sporten, knutselen, dansen en zingen. Volwassenen kunnen genieten van het warme Franse weer voor de luxe GlamLodge tenten van Tentsetters of kunnen aanschuiven voor een gezellige muziekavond of buitensportactiviteiten in de schitterende omgeving. Ook in het laagseizoen worden verschillende activiteiten georganiseerd in een ontspannen sfeer, zoals wandelen en jeu de boules. Zo kunt u genieten van een goedkope tentvakantie in de prachtige Ardèche, vrij van massatoerisme!

Overweldigend

De natuur rondom de camping is ongerept en de landschappen zijn overweldigend. Bezoek schilderachtige middeleeuwse dorpjes van zwart basalt en wit kalksteen! Wat niet mag ontbreken aan een glampingvakantie in de Ardèche is een bezoek aan het vestingplaatsje Balazuc, één van de mooiste dorpjes van niet alleen de Ardèche, maar van heel Frankrijk is! Bewonder de oude levendige stad met haar vele historische monumenten.

Geniet van een heerlijke glampingvakantie in de Ardeche in Frankrijk!

GlamLodge tenten Molenhof

GlamLodge tent

  • Maximaal 6 personen
  • Grote koelkast met vriesvak
  • Skottelbraai
  • Ventilator
  • Verhard terras onder luifel
Meer informatie