Kampeervakanties in Nederland

Nieuw in 2020

Genieten van de rust en van de natuur? Daarvoor hoeft u niet naar Frankrijk of Italië! Bij Tentsetters vindt u kleinschalige en kindvriendelijke campings in prachtige, natuurrijke omgevingen. Van het platteland in de Hof van Twente, tot het groene hart en de heuvels van Limburg. Geniet van een heerlijke campingvakantie in een ingerichte bungalowtent of lodgetent in Nederland!

Tulpen en molens Nederland
Groningen stadspark
Hollandse Rijn Rotterdam
Bekijk alle fotos (4 )

Kamperen met Tensetters?

Waarom op kampeervakantie in Nederland met Tentsetters? Tentsetters biedt een selectie aan kleinschalige campings in Nederland. Perfect voor een luxe glampingvakantie, vrij van massatoerisme. De luxe bungalowtenten, lodgetenten en safaritenten van Tentsetters staan op kleine campings, waardoor u kunt genieten van de rust en het prachtige landschap.

Vakantie in Nederland?

Nederland is een prachtig vakantieland waar veel te zien en te beleven is. Voor een campingvakantie bij grote steden als Rotterdam, Den Haag en Den Bosch hoeft u niet ver te rijden. Bij Tentsetters vindt u bovendien een groot aanbod kleinschalige campings voor een luxe glampingvakantie in Nederland. Geniet van campings dichtbij prachtige natuurgebieden als de Drunense Duinen en het Zuidlaardermeer. Nederland is perfect voor een vakantie met jongekinderen. Kom tot rust voor uw tent, terwijl uw kinderen lekker spelen met de andere kinderen! Geniet van een luxe weekendje weg op een camping in Nederland.