Grand Lodge tent Montrouant

Over Tentsetters

Wie is Tentsetters?

Tentsetters is dé expert als het aankomt op kleinschalig charme kamperen. Daarom kiest u bij Tentsetters uit veel campings met een geheel eigen sfeer en karakter. Toch hebben alle campings iets gemeen, u kunt er namelijk genieten van de rust en stilte. Tentsetters biedt u campings aan in de meest prachtige regio's in Frankrijk, maar ook in Italië, Slovenië en Kroatië.

Op onze website vindt u informatie over de campings, de omgeving en wat u mag verwachten. Mocht u er niet uitkomen en heeft u meer advies nodig of heeft u specifieke vragen over de (bungalow-)tent, camping, de omgeving of over een reservering, dan kunt u ons reserveringsteam bereiken per telefoon, email of per chat. Door onze jarenlange reiservaring in Frankrijk, Italië, Slovenië en Kroatië en persoonlijke kennis van alle Tentsetters campings, is het voor ons mogelijk om u goed en objectief te kunnen adviseren. Wij geven advies op maat wat inhoudt dat wij rekening houden met uw gezinssamenstelling en uw vakantiewensen. Dit zorgt er voor dat wij, samen met u, tot de juiste bestemming komen. Hierdoor kunt u heerlijk genieten van uw welverdiende vakantie!

Wij hanteren geen vaste wisseldagen

Tentsetters hanteert geen vaste aankomst- en vertrekdagen, tenzij anders vermeld en uiteraard voor zover passend in onze planning. Hoe eerder u uw luxe accommodatie boekt, hoe groter de kans is dat de door uw gewenste periode nog beschikbaar is. U kunt te allen tijden contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Nederlandse gastechtparen op de camping

Bij Tentsetters werken wij met Nederlandse gastechtparen op de campings (m.u.v. campings in Kroatië). Hierdoor hoeft u nooit meer in te checken in een vreemde taal, gewoon gemakkelijk in het Nederlands! Onze beheerders dragen de zorg en verantwoording voor onze accommodaties. Mocht er iets voorvallen tijdens uw vakantie, zijn zij uw eerste aanspreekpunt.

Tentsetters is een reismerk van Rent-a-Tent. Uw geboekte reis wordt afgehandeld door campingspecialist Rent-a-Tent uit het Twentse Markelo in Overijssel.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, opmerking of een suggestie? Laat het ons weten!
Tentsetters
Veldweg 4
7475 NS Markelo
Nederland
Tel.: (0547) 36 40 80
E-mail: [email protected]