GlamLodge tenten Molenhof

Luxe GlamLodge tent

De GlamLodge tent is een nieuwe, luxe tent in het assortiment van Tentsetters. In de GlamLodge tent beleeft u de leukste en mooiste Glamping vakanties in Europa! De GlamLodge tent is een comfortabel ingerichte tent met een moderne uitstraling. De GlamLodge tent is geschikt voor maximaal 6 personen (m.u.v. camping Rio Vantone). Deze luxe tent beschikt onder andere over een luifel, skottelbraai en ventilator.

GlamLodge tenten Molenhof
GlamLodge Molenhof
GlamLodge tent Camping de Molenhof
Bekijk alle fotos (14)

De GlamLodge tent van Tentsetters is een ruime tent, die van alle gemakken is voorzien. Het buitenterras bestaat uit een luifel, dit luifel biedt meer privacy en ook bescherming tegen de zon en wind. Verder vindt u buiten twee verstelbare stoelen met voetenbank en een skottelbraai. Zo kunt u genieten van het buitenleven op de camping, zelfs als het weer iets minder is.

Standaard staan in alle modellen GlamLodge één tweepersoonsbed en drie éénpersoonsbedden. Komt u met zes personen? Dan plaatsen wij een extra bed in de tent bij aankomst. Bent u met minder dan zes personen? Dan kunt u, afhankelijk van het model, een tussenwand oprollen voor extra ruimte of meer privacy. De bedden zijn bedden met een spiraalvering, op de bedden bevindt zich natuurlijk een matras met hoes. U dient zelf een hoeslaken en slaapzak of dekbed mee te nemen. In de GlamLodge tent zijn kussens reeds aanwezig voor u.

De GlamLodge tenten van Tentsetters kennen twee soorten modellen. Waardoor, afhankelijk van het model, de bedden in de lengte- of de breedterichting van de tent staan. Binnen in de tent vindt u een grondzeil met een kuip met opstaande randen. Deze kuip is een speciale constructie, waardoor overdag de kuip tegen de rand neergelegd kan worden. 'S nachts kan de kuip omhoog gezet worden, hierdoor wordt de kuip waterdicht en heeft u geen wateroverlast. In de kuip vindt u vloerbedekking, zodat u niet op een koude vloer staat.